HG-9537.jpg

Overtuigen met je sollicitatiegesprek.

Word aangenomen.

Solgesprek.png

Wat bereik je na het volgen van deze cursus?

Veel meer kans om aangenomen te worden en die nieuwe baan te krijgen

Hoe bereik je dat?

  • Je krijgt een aantal exclusieve tips die de meeste sollicitanten niet kennen waardoor je een voorsprong op je concurrentie krijgt.

  • Je leert wat je het beste kan antwoorden op die lastige en meest gestelde vragen.

  • Je leert wat je moet voorbereiden zodat je veel meer kans van slagen hebt tijdens het gesprek.

  • Je leert de meest effectieve methode om overtuigend antwoord te geven op de vragen.

  • Je krijgt inzichten hoe recruiters en managers kijken naar de antwoorden die sollicitanten geven.

  • Je leert hoe je een connectie maakt met de selectiecommissie zodat de gunfactor in je voordeel is.

  • Je leert de juiste voorbeelden te kiezen voor de STAR methode zodat je het maximale effect bereikt.

  • Je krijgt uitleg hoe je de grootste valkuilen vermijdt tijdens het gesprek.

Hoe werkt zo'n online cursus dan?

Zodra je de cursus hebt gekocht ontvang je een link waarmee je in de cursusomgeving komt. Hieronder zie je hoe de cursusomgeving er uit ziet. Je kan de cursus volgen op je mobiel of laptop.

Links zie je de inhoudsopgave van de cursus en kan je aanklikken wat je wil bekijken. Rechts zie je dan de bijbehorende instructievideo. Het systeem houdt automatisch bij waar je gebleven bent, dus je kan pauzeren wanneer je wil. Zodra je weer inlogt gaat het filmpje verder waar je gebleven was.

 

Super makkelijk en handig. 

omgevingcv-2.png

Testimonials: wat vinden anderen ervan?

xander.jpeg

Xander van der Pijl,

Teammanager opsporing

Vanuit mijn functie heb ik veel sollicitatiegesprekken gevoerd. Wanneer een kandidaat zich goed heeft voorbereid en zeker overkomt, draagt dit bij aan een positieve beoordeling. Deze cursus geeft sollicitanten de ins en outs van een selectiegesprek. Het leert je vooral om goed na te denken over tactische antwoorden waardoor je sterker voor de dag komt.

Anne.jpeg

Anne Kuilman,

Projectmanager IT

Deze cursus heeft mij laten inzien dat je veel meer invloed hebt op je gesprek dan ik van te voren dacht. Jesse laat zien wat je moet voorbereiden en hoe je tot de juiste formulering komt. Ook de inzichten hoe recruiters en managers naar jouw antwoorden kijken was erg bruikbaar. Als je een sollicitatiegesprek op niveau moet voeren is dit echt een aanrader.

01d11520-fa2c-4874-966f-f9b8451972bc_edi

Pim Klein Swormink,

Senior rechercheur

Jezelf goed presenteren was voor mij nooit een probleem. Ik was dus ook sceptisch of deze cursus van toegevoegde waarde zou zijn voor mij, maar dat bleek echt zo te zijn. Vooral hoe je op een strategische manier je gesprek kan vormgeven heeft ervoor gezorgd dat mijn sollicitatiegesprek nog effectiever was. Ook was ik mij niet bewust van bepaalde valkuilen die een positieve uitkomst in de weg kunnen staan. Zeer nuttige cursus.

index solgesprek-2.png

Sneak preview

Hier zie je een video afkomstig uit de cursus. In deze video geef ik advies op de veelgestelde vraag: waarom heb je gesolliciteerd op deze functie?

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

HG-9889_edited.jpg

Stap 1

Koop hieronder op mijn site jouw toegang tot de online cursus. Je doet dit heel eenvoudig met iDeal of een ander betaalmiddel naar keuze. 

HG-9486_edited_edited_edited.jpg

Stap 2

Je ontvangt een mail met daarin een link naar de cursus plus jouw inloggegevens. Hier staan ook mijn contactgegevens in voor het geval je hulp nodig hebt.

HG-9567.jpg

Stap 3

Je kan nu online via de computer of je mobiel de cursus volgen wanneer het jou uitkomt. Gefeliciteerd, je bent een stap dichter bij je droombaan.