HG-9486_edited_edited_edited.jpg

Over 21 JOBS

21 Jobs zorgt dat hoogopgeleide sollicitanten nog beter kunnen solliciteren zodat zij hun ambitie waar kunnen maken.

Zo, dat was duidelijk en efficiënt geformuleerd toch? Dat is precies zoals ik mijn trainingen ook het liefst zie. 

 

Over solliciteren is al zoveel gezegd en geschreven. Het internet staat vol met informatie. Veelal gratis ook nog. Maar ik zie vaak dezelfde achterhaalde adviezen voorbij komen. Standaard tips waarmee je niet de fout in kan gaan, maar ook nooit zult opvallen. Advies van twintig jaar geleden dat zonder vertaling nog steeds wordt gegeven. 

 

21 Jobs staat voor de mogelijkheden die de 21ste eeuw te bieden heeft op het gebied van solliciteren. Ik neem je hier graag in mee met mijn trainingen. 

 

Dus houd maar op met 80 verschillende sites afspeuren en overal de standaard adviezen te lezen. Hier vind je alle informatie die jij nodig hebt gecombineerd in het online platform. 

 

Als recruiter heb ik duizenden cv's, brieven en sollicitanten voorbij zien komen. Hierdoor weet ik wat werkt en wat niet. Dat is niet alleen gebaseerd op mijn eigen mening, maar vooral op de reactie van managers en vacaturehouders op sollicitanten. 

In de cursussen geef ik je een inkijkje aan de andere kant van de tafel. Ik laat zien hoe je positief opvalt door middel van psychologische tips en tricks. Wat je wel moet doen, maar vooral ook wat je niet moet doen.

Heb je nog twijfels of vragen? Neem dan vooral contact met mij op.

Jesse Geul.png
Eigenaar 21 Jobs