HG-9666.jpg
21 Jobs
Online cursussen

21 Jobs helpt hoogopgeleide ambitieuze sollicitanten succesvol te solliciteren door middel van online cursussen.

Zo, dat was duidelijk en efficient geformuleerd toch? Dat is precies zoals ik mijn cursussen ook het liefst zie. 

 

Over solliciteren is al zoveel gezegd en geschreven. Het internet staat vol met informatie. Veelal gratis ook nog. Maar ik zie vaak dezelfde achterhaalde adviezen voorbij komen. Standaard tips waarmee je niet de fout in kan gaan, maar ook nooit zult opvallen. Advies van twintig jaar geleden dat zonder vertaling nog steeds wordt gegeven. 

 

21 Jobs staat voor de mogelijkheden die de 21ste eeuw te bieden heeft op het gebied van solliciteren. Ik neem je hier graag in mee met mijn cursussen. 

 

Dus houd maar op met 80 verschillende sites afspeuren en overal de standaard adviezen te lezen. Hier vind je alle informatie die jij nodig hebt gecombineerd in één online cursus. 

 

Wie ben ik dan om wel die heilige graal te delen? Voordat ik die vraag beantwoord zal ik je vertellen dat er geen heilige graal bestaat voor solliciteren. Je hebt verschillende meningen en je succes hangt voornamelijk af van degene die het moeten beoordelen. Maar ik garandeer je dat je kansen toenemen als je mijn tips toepast.

 

Ik ben namelijk een typische milllenial die zijn hele leven al de ‘waarom-vraag’ stelt. Mijn van nature kritische en rebelse blik op het leven zorgen ervoor dat ik graag nieuwe dingen verken. Na werkzaam geweest te zijn bij de politie in Amsterdam als rechercheur heb ik de overstap gemaakt naar de recruitment. Hier heb ik duizenden sollicitanten voorbij zien komen, maar nog belangrijker, heb ik gezien hoe er gereageerd wordt op alle motivatiebrieven en cv’s.  

 

Mijn sympathie heeft altijd bij de sollicitant gelegen. Ik heb zelf ook vaak genoeg in mijn leven gesolliciteerd zonder succes. Ik weet hoe het is om iets echt graag te willen en er voor afgewezen te worden. In mijn werk neem ik het daarom ook altijd op voor de sollicitant op het moment dat ik merk dat hij of zij echt gemotiveerd is. Helaas zie ik mensen regelmatig fouten maken waardoor ze het niet redden in de sollicitatieprocedure. Vandaar dat ik nu deze cursussen maak om ervoor te zorgen dat jij die fouten niet hoeft te maken.

Ben jij klaar om je droombaan te bemachtigen?

21 Jobs    l    kvk: 78089808    l    info@21jobs.nl      

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook