2.jpg

JESSE GEUL

Oprichter 21 JOBS

Lievelingskleur:

Groen

Huisdier:

Houdt niet van:

Champignons

Wil ooit nog:

Eigen boerderij beginnen

Over 21 JOBS

21 Jobs zorgt dat hoogopgeleide sollicitanten nog beter kunnen solliciteren zodat zij hun ambitie waar kunnen maken.

Zo, dat was duidelijk en efficient geformuleerd toch? Dat is precies zoals ik mijn cursussen ook het liefst zie. 

 

Over solliciteren is al zoveel gezegd en geschreven. Het internet staat vol met informatie. Veelal gratis ook nog. Maar ik zie vaak dezelfde achterhaalde adviezen voorbij komen. Standaard tips waarmee je niet de fout in kan gaan, maar ook nooit zult opvallen. Advies van twintig jaar geleden dat zonder vertaling nog steeds wordt gegeven. 

 

21 Jobs staat voor de mogelijkheden die de 21ste eeuw te bieden heeft op het gebied van solliciteren. Ik neem je hier graag in mee met mijn cursussen. 

 

Dus houd maar op met 80 verschillende sites afspeuren en overal de standaard adviezen te lezen. Hier vind je alle informatie die jij nodig hebt gecombineerd in één online cursus. 

 

Als recruiter heb ik duizenden cv's, brieven en sollicitanten voorbij zien komen. Hierdoor weet ik wat werkt en wat niet. Dat is niet alleen gebaseerd op mijn eigen mening, maar vooral op de reactie van managers en vacaturehouders op sollicitanten. 

In de cursussen geef ik je een inkijkje aan de andere kant van de tafel. Ik laat zien hoe je positief opvalt door middel van psychologische tips en tricks. Wat je wel moet doen, maar vooral ook wat je niet moet doen.

Nog niet overtuigd? Lees vooral de recensies op mijn site van cursisten die je voorgingen.

Heb je nog twijfels of vragen? Neem dan vooral contact met mij op.

Mijn cv

2021 - heden

2018 - 2021

2016 - 2018

2006 - 2016

Nationale Politie

Naast 21 Jobs werk ik als strategisch recruitment adviseur voor de politie. Mijn taak is om de werving en selectie van de politie te verbeteren.

FIOD (Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst)

Bij de FIOD van de Belastingdienst was ik adviseur werving en selectie. Hier was ik verantwoordelijk voor de instroom van de nieuwe rechercheurs.

JS Consultancy

Na de recherche ben ik als recruiter aan de slag gegaan in de commerciéle wereld bij een headhunter voor de overheid.

Politie Amsterdam

Ik ben mijn carrière begonnen als hoofdagent in het uniform en later als rechercheur bij de afdeling Zware Criminaliteit.