HG-9567_edited.jpg

Meest gestelde vragen

Hoe lang duren die cursussen? Ik moet morgen al solliciteren namelijk.


De cv cursus en de motivatiebrief cursus zijn duren allebei 45 minuten om ze helemaal te doorlopen. Dan moet je het uiteraard nog toepassen op je cv en brief, maar in één avond kan je klaar zijn. De cursus voor het sollicitatiegesprek duurt in totaal 90 minuten. Ideaal als voorbereiding op je gesprek de volgende dag bijvoorbeeld.
Ik wil nu gelijk die cursus volgen, kan dat?


Zeker. Als je de cursus aanschaft, krijg je vrijwel gelijk een mailtje met inloggegevens voor de online cursus en kan je gelijk beginnen. Hoeft niet natuurlijk. Je kan ook starten over een maand als dat qua timing beter is. Je volgt de cursus wanneer het jou uitkomt.
Ik heb nu geen tijd om de hele cursus te volgen. Kan ik ook later verder gaan?


Ja dat kan. Als je de cursus volgt kan je pauzeren wanneer je wil. Het systeem onthoudt waar je gebleven was, ook midden in een video. Dus als je dan weer inlogt een volgende keer gaat hij verder waar je gebleven was.
Waar kan ik mijn gekochte cursus vinden?


Zodra je de cursus hebt gekocht krijg je een mail met een link en inloggegevens naar de cursusomgeving. Alles wijst zich vanzelf.
Hoe vaak kan ik de online cursus bekijken?


Zo vaak als je wilt. Je kan dus altijd een video over een bepaald onderwerp terugkijken als naslagwerk.
Kan ik wel feedback op mijn cv en brief krijgen na het volgen van de cursus?


Op basis van de ervaringen van mijn cursisten weet ik dat dat niet nodig is. In de online cursussen wordt alles duidelijk uitgelegd met concrete voorbeelden. Als je je houdt aan de instructies krijg je een sterk cv plus brief. Mocht je uiteraard echt ergens over twijfelen kan je mij altijd mailen en het voorleggen.
Ik wil geen hele cursus volgen. Kan je ook gewoon feedback op mijn bestaande brief en cv geven?


Helaas doe ik dat niet meer. Het kost mij namelijk zeker een uur om dat goed te doen en vaak ben ik dan alsnog bepaalde aspecten van mijn cursus aan het uitleggen en toepassen. Juist om alle tips en tricks mee te geven aan sollicitanten heb ik deze cursussen gecreerd. Bij twijfel zou ik gewoon de cursus volgen. Het gaat je echt helpen. Mocht het onverhoopt toch niet zijn wat je verwacht had, dan kan je altijd je geld terugkrijgen. Ik heb dat alleen nog nooit meegemaakt :)
Geef je deze cursussen ook in real-life?


Ik geef weleens trainingen aan groepen, maar individuele sollicitanten begeleiden doe ik niet. Wel kan je mij altijd bereiken per telefoon, mail of app als je aanvullende vragen hebt na het volgen van de cursussen.
Geef je baangarantie na het volgen van de cursus?


Ik heb oprecht heel veel vertrouwen in de kansen op succes na het volgen van de cursussen. Ik heb van veel cursisten te horen gekregen dat ze mede dankzij de cursussen een nieuwe baan hebben gekregen. Garantie kan ik uiteraard niet geven omdat daar net iets te veel variabelen van op invloed zijn, maar je kansen om aangenomen te worden zullen aanzienlijk stijgen. Dat beloof ik je.
Er staan zoveel tips op het internet. Waarom moet ik jouw cursus kopen?


Er staan best wel aardige tips op het internet. Alleen ook heel veel slechte. En sowieso heel veel, dus het juiste onderscheid maken is lastig. Mijn cursussen hebben alle goede tips gecombineerd en uitgelegd door yours truly. Daarnaast zijn ze gebaseerd op mijn praktijk als recruiter. Helaas kom ik veel goedbedoelde informatie tegen wat gewoon niet werkt.
Wat is je lievelingsfilm?


Ik zeg tegen iedereen The Godfather, maar stiekem The Lion King. Als je een grappige en inspirerende film wil kijken voor je sollicitatie, kan ik je The Intern aanraden.

Antwoord gevonden en overtuigd?

Ja. 

Ga door naar de shop.

Nog niet.

Stel je vraag aan mij.