HG-9567.jpg
Schrijf een
originele en pakkende
motivatiebrief.
14 video's

In 14 korte en duidelijke video’s krijg je uitleg over alle aspecten van de motivatiebrief. Voor details zie hieronder de verschillende onderwerpen.

Voorbeelden

Bij deze cursus krijg je een sterke voorbeeldbrief ter inspiratie en een document met originele openingszinnen en afsluiters. Maak ze persoonlijk en je hebt al een goed begin en eind te pakken.

45 minuten

De cursus bestaat uit ongeveer drie kwartier aan videomateriaal. Als je je boos maakt heb je in één avond een sterke brief uit de grond gestampt. Dit gaat je helpen bij het solliciteren.

Hoe werkt zo'n online cursus dan?

Zodra je de cursus hebt gekocht ontvang je een link waarmee je in de cursusomgeving komt. Hieronder zie je hoe de cursusomgeving er uit ziet. Je kan de cursus volgen op je mobiel of laptop.

Links zie je de inhoudsopgave van de cursus en kan je aanklikken wat je wil bekijken. Rechts zie je dan de bijbehorende instructievideo. Het systeem houdt automatisch bij waar je gebleven bent, dus je kan pauzeren wanneer je wil. Zodra je weer inlogt gaat het filmpje verder waar je gebleven was.

 

Super makkelijk en handig. 

Testimonials: wat vinden anderen ervan?

Product Owner

Britt Vossen

Eigenlijk is het heel gek dat je tijdens je opleiding van alles leert over theorie en praktijk, maar je niet leert hoe een juiste motivatiebrief geschreven moet worden. Deze cursus geeft duidelijk en gestructureerd inzicht in hoe er vanuit recruiters naar een motivatiebrief gekeken wordt. Je leert welke onderdelen waarde toevoegen en ook wat je vooral niet moet doen zodat je in een mum van tijd een goede motivatiebrief hebt die jou verder helpt in het sollicitatie proces. Ik zou de cursus zeker aan iedereen aanraden!

Business Controller

Samuel Davies

Nadat ik terugkwam van mijn wereldreis moest ik weer op zoek naar een baan. Na een jaar lang backpacken door Zuid-Amerika moest ik mijn sollicitatieskills even afstoffen. Deze cursus heeft mij daar goed bij geholpen. Jesse vertelt je wat de andere kant van de tafel belangrijk vindt en hoe je dat op een leuke en originele manier kan verwoorden. Ondanks dat ik nog weleens droom van Zuid-Amerika ben ik toch blij dat ik mede dankzij deze cursus snel weer een nieuwe baan heb gekregen.

Senior Consultant

Danielle Hassefras

Goed uitleggen waarom je graag die baan wil hebben is gewoon lastig. Alle elementen benoemen die voor de andere kant van de tafel ook relevant zijn zonder dat je inlevert op je eigen geloofwaardigheid is een uitdaging. In deze cursus heb ik geleerd hoe je een brief schrijft met een zeker abstractieniveau waardoor ze niet om je heen kunnen. Als je indruk wil maken op de de selectiecommissie dan is deze cursus een must. 

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

HG-9889_edited.jpg

Stap 1

Koop hieronder op mijn site jouw toegang tot de online cursus. Je doet dit heel eenvoudig met iDeal of een ander betaalmiddel naar keuze. 

HG-9486_edited_edited_edited.jpg

Stap 2

Je ontvangt een mail met daarin een link naar de cursus plus jouw inloggegevens. Deze mail ontvang je uiterlijk dezelfde dag, maar meestal direct. Hier staan ook mijn contactgegevens in voor het geval je hulp nodig hebt.

HG-9567.jpg

Stap 3

Je kan nu online via de computer of je mobiel de cursus volgen wanneer het jou uitkomt. Gefeliciteerd, je bent een stap dichter bij je droombaan.

21 Jobs    l    kvk: 78089808    l    info@21jobs.nl      

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook