HG-9889.jpg
Val op als sollicitant.
Leer een modern cv te maken.
13 video's

In 13 korte en duidelijke video’s krijg je instructies over wat je moet invullen op je cv. Voor details zie hieronder de verschillende onderwerpen.

Template

Bij deze cursus krijg je een kant en klaar template dat je alleen nog maar hoeft in te vullen. Grafisch al helemaal volgens de nieuwe standaard. Geen gedoe met de opmaak.

45 minuten

De cursus bestaat uit ongeveer drie kwartier aan videomateriaal. Als je je boos maakt heb je in één avond een prachtig cv uit de grond gestampt.

Hoe werkt zo'n online cursus dan?

Zodra je de cursus hebt gekocht ontvang je een link waarmee je in de cursusomgeving komt. Hieronder zie je hoe de cursusomgeving er uit ziet. Je kan de cursus volgen op je mobiel of laptop.

Links zie je de inhoudsopgave van de cursus en kan je aanklikken wat je wil bekijken. Rechts zie je dan de bijbehorende instructievideo. Het systeem houdt automatisch bij waar je gebleven bent, dus je kan pauzeren wanneer je wil. Zodra je weer inlogt gaat het filmpje verder waar je gebleven was.

 

Super makkelijk en handig. 

Testimonials: wat vinden anderen ervan?

Rechercheur

Jelmar ter Beek

Deze cursus heeft mijn cv veel goeds gedaan. Elementen waarvan ik mij niet eerder bewust was komen aan bod en worden helder uitgelegd. Op praktische wijze wordt elk onderdeel van het cv behandeld. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd. En belangrijker: het heeft mij geïnspireerd om, met behulp van de aangeboden template, een cv te maken die voor nu en in de toekomst van meerwaarde is. Aanrader!

Online Marketeer

Marije Poot

Mijn cv maken en aanpassen naar de vacature vond ik altijd een drama. Ik wist nooit goed wat ik moest veranderen en wat ik er precies in moest zetten. Na deze cursus van Jesse, is het een makkie! Ja serieus. Hij geeft hele praktische tips, waardoor je gelijk aan de slag kan en binnen no time, heb je jouw cv op papier mét de juiste elementen en bewoording. 

Operations Manager

Ferdi Wiedenhof

Hier heb ik echt iets aan gehad. Ik was zo klaar met het zoeken op internet naar goede tips en voorbeelden. Telkens zag je dezelfde afgezaagde adviezen terugkomen. Deze cursus geeft je tenminste nieuwe inzichten hoe je in positieve zin opvalt op cv. Plus het is duidelijk en eenvoudig gemaakt, dus in een dag kan je het fixen.

Hier zie je de template die je bij deze cursus krijgt. Deze strakke vormgeving zorgt ervoor dat je eruit springt. Hiermee laat je gelijk zien dat je met je tijd meegaat en beschikt over 21st century skills.

Hierdoor gaan de deuren voor je open. Wel zo handig bij het solliciteren. 

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

HG-9889_edited.jpg

Stap 1

Koop hieronder op mijn site jouw toegang tot de online cursus. Je doet dit heel eenvoudig met iDeal of een ander betaalmiddel naar keuze. 

HG-9486_edited_edited_edited.jpg

Stap 2

Je ontvangt een mail met daarin een link naar de cursus plus jouw inloggegevens. Deze mail ontvang je uiterlijk dezelfde dag, maar meestal direct. Hier staan ook mijn contactgegevens in voor het geval je hulp nodig hebt.

HG-9567.jpg

Stap 3

Je kan nu online via de computer of je mobiel de cursus volgen wanneer het jou uitkomt. Gefeliciteerd, je bent een stap dichter bij je droombaan.

21 Jobs    l    kvk: 78089808    l    info@21jobs.nl      

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook