HG-9889.jpg
Val op als sollicitant.
Leer een modern cv te maken.
Info Cv.png

Wat bereik je na het volgen van deze cursus?

Je hebt een modern cv met de juiste zaken uitgelicht waardoor je je kansen vergroot om uitgenodigd te worden voor een  sollicitatiegesprek.

Hoe bereik je dat?

  • Je krijgt een aantal exclusieve tips die ervoor zorgen dat jouw cv opvalt tussen alle andere sollicitanten.

  • Je leert je cv af te stemmen op de vacature zodat je het maximale effect bereikt.

  • Je krijgt inzichten hoe recruiters en managers kijken naar cv's en wat ze wel belangrijk vinden en wat niet.

  • Je krijgt een cv template volgens de huidige standaard waardoor je grafisch goed voor de dag komt.

  • Je leert hoe je de taal van de vacature moet spreken.

  • Je leert hoe je onderscheidend kan zijn met je cv waardoor je bij gelijke geschiktheid de voorkeur krijgt.

  • Je leert hoe je je cv duidelijk en efficiënt houdt zodat de juiste zaken opvallen.

Hoe werkt zo'n online cursus dan?

Zodra je de cursus hebt gekocht ontvang je een link waarmee je in de cursusomgeving komt. Hieronder zie je hoe de cursusomgeving er uit ziet. Je kan de cursus volgen op je mobiel of laptop.

Links zie je de inhoudsopgave van de cursus en kan je aanklikken wat je wil bekijken. Rechts zie je dan de bijbehorende instructievideo. Het systeem houdt automatisch bij waar je gebleven bent, dus je kan pauzeren wanneer je wil. Zodra je weer inlogt gaat het filmpje verder waar je gebleven was.

 

Super makkelijk en handig. 

omgevingcv.png
inhoud cursus1.png
Testimonials: wat vinden anderen ervan?
Jelmar.jpg

Rechercheur

Jelmar ter Beek

Deze cursus heeft mijn cv veel goeds gedaan. Elementen waarvan ik mij niet eerder bewust was komen aan bod en worden helder uitgelegd. Op praktische wijze wordt elk onderdeel van het cv behandeld. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd. En belangrijker: het heeft mij geïnspireerd om, met behulp van de aangeboden template, een cv te maken die voor nu en in de toekomst van meerwaarde is. Aanrader!

Reason_portretten-9592.jpg

Online Marketeer

Marije Poot

Mijn cv maken en aanpassen naar de vacature vond ik altijd een drama. Ik wist nooit goed wat ik moest veranderen en wat ik er precies in moest zetten. Na deze cursus van Jesse, is het een makkie! Ja serieus. Hij geeft hele praktische tips, waardoor je gelijk aan de slag kan en binnen no time, heb je jouw cv op papier mét de juiste elementen en bewoording. 

Ferdi.JPG

Operations Manager

Ferdi Wiedenhof

Hier heb ik echt iets aan gehad. Ik was zo klaar met het zoeken op internet naar goede tips en voorbeelden. Telkens zag je dezelfde afgezaagde adviezen terugkomen. Deze cursus geeft je tenminste nieuwe inzichten hoe je in positieve zin opvalt op cv. Plus het is duidelijk en eenvoudig gemaakt, dus in een dag kan je het fixen.

Hier zie je de template die je bij deze cursus krijgt. Deze strakke vormgeving zorgt ervoor dat je eruit springt. Hiermee laat je gelijk zien dat je met je tijd meegaat en beschikt over 21st century skills.

Hierdoor gaan de deuren voor je open. Wel zo handig bij het solliciteren. 

Screenshot 2020-09-04 at 15.32.44.png
Screenshot 2020-09-04 at 15.32.54.png

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

HG-9889_edited.jpg

Stap 1

Koop hieronder op mijn site jouw toegang tot de online cursus. Je doet dit heel eenvoudig met iDeal of een ander betaalmiddel naar keuze. 

HG-9486_edited_edited_edited.jpg

Stap 2

Je ontvangt een mail met daarin een link naar de cursus plus jouw inloggegevens. Hier staan ook mijn contactgegevens in voor het geval je hulp nodig hebt.

HG-9567.jpg

Stap 3

Je kan nu online via de computer of je mobiel de cursus volgen wanneer het jou uitkomt. Gefeliciteerd, je bent een stap dichter bij je droombaan.