Keyboard and Mouse

Sollicitatietrainingen

voor bedrijven.

21 Jobs zorgt voor de ontwikkeling van jouw medewerkers, trainees of studenten. Kies uit de bestaande programma's of neem contact op voor maatwerk.

Wat zijn de voordelen?

Online

Alle trainingen vinden online plaats en zijn toegankelijk via een digitaal leerplatform. Iedereen kan direct toegang krijgen en de trainingen op eigen tempo volgen. Om toch voor contact en interactie te zorgen bieden we live online vragensessies aan waar de cursisten verdiepende vragen kunnen stellen.

voordelig

Aangezien je geen dure trainer en locatie hoeft af te huren zijn de online cursussen een stuk voordeliger. Deze manier van 'lean' trainen bespaart je lunch, koffie, flapovers, kladblokken, pennen en natuurlijk pepermuntjes.

modern

Deze manier van trainen past bij de huidige tijdsgeest. Daarnaast bieden online cursussen veel interessante mogelijkheden waardoor je op een snelle en leuke manier leert. Waaronder instructievideo's, documenten met voorbeelden, audiofragmenten, downloads en quizzen. 

praktisch

De trainingen zijn praktijkgericht met voorbeelden en concrete tips. Geen gedoe met voorstelrondes en leerdoelen bepalen, maar gewoon direct relevante informatie en resultaat.

Wat zijn de mogelijkheden?

gesprek.png

Keuzepalet

Kies uit een van de bestaande trainingen of neem het volledige pakket. Het huidige keuzepalet bestaat uit trainingen voor het schrijven van een modern cv, een originele motivatiebrief en het voeren van een overtuigend sollicitatiegesprek. Bij alle trainingen kunnen ook live vragensessies geboekt worden.

IMG_8177.HEIC

Maatwerk

Breid de bestaande trainingen uit met specifieke onderwerpen die relevant zijn binnen jouw sector of stem de boodschap nog duidelijker af op jouw doelgroep. Neem contact op om te kijken wat de opties zijn.

Neem contact op voor meer informatie

Twijfel je waar jouw organisatie het beste mee geholpen is? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee en kan de verschillende opties met je bespreken.

+31 641 595 047